Follow by Email

Thursday, 27 October 2011

Wedding City @ Maju Juntion.

Salam semua, kami My Big Event akan menganjurkan sebuah perkahwinan pada 6 - 8 Januari 2012 bertempat di Concourse Area, Wedding City @ Maju Juntion. sebanyak 40 tapak promosi yang disediakan untuk pengusaha2 industri perkahwinan malaysia. pelbagai produk2 terkini yang akan dihimpunkan didalam 1 tempat selama 3 hari.

Dengan pameran yang bertemakan " Fantasia Cinta " yang mengabungkan 2 kombinasi warna antara Turquoise Blue + Pink sooo...............jadilah satu kombinasi yang meletop! hehehe..Kami menjanjikan 1 elovusi yang xkan korang lihat sepanjang hari berlangsungnya pameran. Dengan menghimpunkan beberapa nama besar yang tidak asing lagi didalam industri perkahwinan dan tak lupa juga beberapa butik2 dan fotografi yang segar bugar :)

Nantikan kemunculan iklan kami di Pesona Pengantin dan 2 surat khabar terkemuka seperti Harian Metro dan Kosmo pada sedikit masa nanti.

Kepada pengusaha2 yang berminat untuk menyertai Ekspo Perkahwinan Malaysia anda bolehlah untuk singgah di Fan Page kami http://www.facebook.com/ekspoperkahwinanmalaysia untuk mengetahui perkembangan terkini dari kami.

Jika anda berminat untuk menyertai ekspo kami anda bolehlah untuk menghubunggi kami terus di nombor 03 - 6093 3130 atau menghubunggi pengurus pemasaran kami http://www.facebook.com/danialnothelmi di nombor 012-2333 877 untuk sebarang pertanyaan.Wedding City @ Maju Juntion
No comments:

Post a Comment